SINGLE POST

GUsta energia | geluri energizante

Campania deGUsta Energia 2017

Ce este deGUsta Energia?
Ne-am gandit sa lansam o campanie prin care toti sportivii (amatori sau profesionisti) sa poata testa gratuit cel putin un gel energizant GU Energy.

Cum pot testa gratuit un astfel de gel de la GU Energy?
PASUL 1: Ar trebui sa urmaresti pagina noastra de internet (o abonare la newsletter, te-ar ajuta in acest sens) sau pagina de Facebook (cu un Like in principiu cred ca ai rezolvat si aceasta problema) pentru a afla unde au loc aceste campanii.
PASUL 2: In momentul in care lansam o astfel de campanie pagina de internet o sa ai posibilitatea sa te inscrii si sa iti selectezi aroma gelului pe care doresti sa il testezi.
PASUL 3: Trebuie sa te prezinti la standul GUsta Energia de la locatia unde se desfasoara campania deGUsta Energia pentru a ridica gelul GU Energy.

Unde se desfasoara astfel de campanii? In ce oras?
Campaniile deGUsta Energia se desfasoara acolo unde exista interes din partea sportivilor si/sau organizatorilor de evenimente sportive. Adica in orice oras din Romania si la orice timp de eveniment.

Adica si la inot?
Da. Si la inot.

Si la bicicleta?
Da. Si acolo.

Si ce trebuie sa faca sportivii (amatori sau profesionisti)?
Sportivii, participa la competitii si desfasoara anumite antrenamente specifice. Astfel ei pot sa trimita un mail la adresa contact@gustaenergia.ro pentru a solicita desfasurarea unei astfel de campanii la un antrenament al lor.

Si chiar la orice antrenament?
Nu chiar la orice antrenament, ci doar la antrenamentele unui grup numeros de sportivi. Fiecare solicitate o sa fie analizata separat.
Sportivii pot de asemenea sa roage organizatorii unei competitii sa faca aceasta solicitare pentru a desfasura o campanie deGUsta Energia la startul competitiei.

Dar organizatorii competitiei ce trebuie sa faca?
Acelasi lucru, sa trimita un mail la contact@gustaenergia.ro, cu o prezentare a competitiei.

Si asa la orice competitie.
De-a lungul anului 2017 o sa organizam 12 astfel de evenimente de deGUstare. Deci nu o sa fie orice competitie. Vor fi doar 12 evenimente de deGUstare a produselor GU Energy.

Si gelurile energizante vor fi gratuit?
Da, vor fi gratuit.

Si cate vor fi?
Am luat in calcul ca pentru fiecare eveniment de deGUstare a gelurilor GU Energy sa fie alocate 100 de geluri.

Si eu pot sa ma inscriu la toate cele 12 evenimente.
Da, dar asta inseamna sa fii un sportiv cat mai complex.

Adica?
Evenimentele deGUsta Energia vor fi la diferite categorii de sporturi: alergare, inot, triatlon, schi, etc.
Sau la competitiile la care nu participi sa fii voluntar.