SINGLE POST

GU Energy – Istorie si performanta

Istoria GU

Istoria GU incepe in anul 1991.
De atunci si pana astazi, sportivii din intreaga lume au ajuns la aceeasi concluzie: GU functioneaza. De-a lungul timpului produsele de nutritie sportiva GU Energy au ajuns sa fie folosite la multiple competitii, de la competitiile de triatlon pala la cele de alergare montana, de la cele de inot pana la expeditiile in marii pereti din Himalaya.
GU Energy, prin produsele sale, are ca principal obiectiv nutritia sportivilor, iar acest lucru a inceput cu originalul GU Energy Gel, o metoda revolutionara si mai eficienta de a mentine sportivii energizati in timpul activitatilor sportive.
De atunci GU a continuat sa-si imbunatateasca reteta, care incorporeaza cele mai recente cercetari stiintifice in produsele sale.
In 2001, GU Electrolyte Brew a fost lansat ca partenerul perfect pentru hidratarea sportivilor.
In 2008 a fost introdus Roctane Ultra Endurance Energy Gel, urmat de Chomps Energy Chews si GU Recovery Brew in 2009.
Fiecare produs are in reteta sa ingredientul special destinat sa duca mai departe misiunea GU… aceea de a ajuta sportivii sa fie mai rapizi si mai rezistenti.

 

Fabrica GU

Sportivii din orice colt al lumii apreciaza gustul placut si performanta sporita ale GU Energy Gel si Roctane Ultra Endurance Energy Gel.
Dar putini se gandesc la modul cum sunt gelurile produse si ambalate, la grija exceptionala pe care GU o acorda fiecarui pachet creat.

In realizarea fiecarui sortiment GU, reteta pentru fiecare aroma este analizata de mai multe ori si comparata cu reteta secreta.

Asa cum mestecam fiecare lot GU, formula pentru fiecare gust este verificat de doua ori fata de reteta super-secreta.
Vicepresedintele departamentului de cercetare-dezvoltare este responsabil in cautarea ingredientelor de cea mai buna calitate si respingerea materiilor prime care nu corespund normelor GU Energy.
El supravegheaza, de asemenea, procesul de productie, asigurand precizie in procesul de compozitie. El este si cel care raspunde la intrebarile sportivilor, legate de nutritie.

Cand toate ingredientele au fost masurate cu precizie, loturile sunt atent amestecate la viteza si temperatura adecvata pentru a asigura inalta calitate si consistenta.
Echipa de productie este formata din angajati cu o mare vechime, acestia dispun de mai mult de 50 de ani experienta. Impreuna echipa noastra a produs zeci de milioane de pachete de GU.
Ca pastratori a valorilor GU, nimic din ceea ce nu este perfect nu va trece mai departe.

Controlul calitatii GU continua si atunci cand gelul este pregatit pentru ambalare. Utilajele specializate, utilizate exclusiv pentru GU si Roctane Energy Gels, umple fiecare pachet cu o cantitate exacta de gel.
Nu e nimic mai placut decat o plimbare prin cladirea unde are loc productia si ambalare, atunci cand utilajul de ciocolata functioneaza. Aroma ametitoare de ciocolata belgiana pluteste prin aer.
Puteti gusta un pachet cald in stare proaspata chiar de pe linia de productie. Apoi, cutiile sunt pliate, lipite si ambalate de linia noastra complet automatizata. Fiecare cutie isi are numarul sau de pachete, care sunt cantarite inainte de a fi sigilate si depozitate pentru destinatia finala.
Procesul de productie si controlul exigent asupra calitatii sunt valori importante ale GU, dar ce inseamna aceasta pentru un sportiv?
Puteti avea incredere ca gelul pe care il consumati se supune controalelor riguroase de calitate in industria nutritiei sportive. Noi avem grija de fiecare lot de gel pe care il producem, iar controlul efectuat asupra unitatii de productie elimina riscul de contaminare cu substante straine.

GU, prin procedurile si cercetarile sale se asigura ca va puteti concentra pe antrenamente si atingerea obiectivelor dumneavoastra in cursele viitoare. Respirati usor si luati gelurile pentru competitii si antrenamente, din mainele expertilor de la GU. Luati un produs cu aroma preferata si mergeti mai departe. Nu va opriti.