SINGLE POST

Maria Sarb – speranta are ritm (interviu)

Felicitari Maria! Cum a fost la Campionatul National Universitar Indoor la Bacau?
Multumesc mult, pentru tot! O experienta minunata, a fost primul Campionat National Universitar Indoor. Astept cu nerabdare urmatorul! 🙂

Cât timp te-ai pregatit pentru aceasta competitie? A fost o pregatire mai speciala?
Nu pot sa-ti dau o data exacta, pentru ca am fost plecata în cantonament si am avut o accidentare care m-a tinut o luna si ceva si înca ma mai tine, deci nu am putut sa dau rezultate 100%, din pacate.  Nu, nu am avut o pregatire speciala.

Cum ai ajuns sa alergi probele de sprint? Ce anume te-a atras la ele?
Sincer chiar nu stiu, din câte îmi amintesc nu stiu sa fi avut niciodata rezistenta, mereu am vrut sa alerg cât mai tare si cât mai repede!

 

maria-sarb-nutritie-sportiva

 

Care este motivatia ta? Cum te motivezi tu pentru o competitie?
Nu stiu daca e aceeasi la fiecare competitie, dar mereu îmi spun în gând ca am muncit prea mult sa las emotiile sa ma doboare!

Cât dureaza perioada de refacere dupa o asemenea competitie?
Dupa Campionatul National de Universitare, n-am avut nici o zi de relaxare, am ajuns duminica seara, iar luni am avut deja bucati maximale, nu prea mai am timp de „refacere” pentru ca peste doua saptamâni am nationalele.

Care este competitia care îti este draga si de ce?
Campionatele Nationale de Seniori tineret care de putin timp le astept, deoarece am încredere si speranta ca o sa urc pe podium.

 
maria-sarb-gusta-energia

 

Multa bafta! Ce alte pasiuni mai ai?
Chiar daca nu am asa mult timp liber, îmi place sa citesc si sa ma plimb.

Ai o carte preferata? De ce?
Da, se numeste Secretele Succesului, pentru ca daca citesti cartea începi sa te dezvolti mai mult decât crezi si ma ajuta foarte mult.

Care sunt obiectivele tale pentru acest an? Dar pentru viitor?
Pentru acest an, îmi doresc sa ma recuperez destul de repede, sa încep pregatirea în forta, saptamâna viitoare sa alerg cât mai bine, sa-mi fac un pb  si pe viitor îmi doresc o medalie la individual, la 200.

Multumim pentru interviu, spor la antrenamente si multa bafta! Sa te vedem tot mai sus!