SERVICII

SPORTIVII GU

Performanta si ideiile mari merita sustinute. Astfel suntem deschisi spre multiple activitati sportive.

CAMPANII

De-a lungul timpului GU este un deschizator de drumuri, astfel si in Romania incercam sa fim cat mai aproape de sportivi prin diferite campanii.

CONSULTANTA

Incercam sa iti oferim cele mai bune sfaturi, in functie de activitatea pe care vrei sa o desfasori, de durata ei si in primul rand de TINE.

COMPETITII

De-a lungul timpului am colaborat cu mai multe competitii sportive. Am facut acest lucru pentru ca sportivii merita sa afle despre energia gelurilor GU. Pentru a afla mai multe, GUSTA ACTIUNEA 🙂

MATERIALE PERSONALIZATE

Cu ocazia diferitelor campanii, oferim clientilor nostri-fanilor GU anumite materiale personalizate.

RECICLARE

Nimeni nu doreste sa vada ambalaje goale pe jos, indiferent ca sunt intr-un parc sau intr-o padure. Astfel am demarat o campanie pentru recuperarea si apoi reciclarea ambalajelor produselor GU Energy.

GU MOV(I)E

Te invitam in lumea produselor de nutritie sportiva GU Energy. Gama larga de produse GU Energy se adreseaza atat sportivilor de performanta, cat si celor amatori. Reteta de succes a facut ca acestea sa ajunga sa fie utilizate indiferent de tipul de activitate, incepand de la competitiile sportive (triatlon, alergare montana), pana la expeditii in peretii varfurilor inalte din Himalaya. GU Energy este partener la Campionatul Mondial de IRONMAN din Kona (Hawaii – S.U.A.), de asemenea este sponsor pe partea de nutritie sportiva la multiple competitii de anduranta din lume.